22 února 2016

TAŤKOVA PIZZA


Kde jsem poprvé ochutnala tuhle pizzu?
Jasně, že u taťky. A taky je snad úplně jasný, že tahle pizza nemá s tou pravou nic moc společného. A i když se možná někomu nezdá, pomazat si pita chleba kečupem (jo, zní to trochu divně), tak je to fakt strašně moc dobrý a dokonce i lepší než to, co některé pizzerie vydávají za pizzu.

Ingredience:
na 4 pizzy
4 pita chleby
4 menší rajčata
4 stroužky česneku (nebo podle chuti)
1 mozzarella 125 g
150 g anglické slaniny
olivový olej
sušená bazalka

Postup:

Připravte si na plech pita chleby a rozpalte gril v troubě na 200°C. Pokud máte mikrovlnku s grilem, můžete pizzu zapéct pod grilem v mikrovlnce.
Každou placku potřete přibližně lžičkou olivového oleje a přidejte stroužek prolisovaného česneku.
Přidejte kečup a opět ho na placce rozetřete.
A teď už jenom pizzu obložit. Na každou dejte pár plátků rajčata.
Anglickou slaninu a natrhanou mozarellu. Nakonec posypejte bazalkou a dejte na pár minut zapéct.






Žádné komentáře :

Okomentovat