Další recept ve kterém jsem využila hned dva Bohemia oleje. Makový a ořechový. A nesmí chybět zelený chřest, který nosím každou sobotu z trhu. Musíme si ho užít, dokud je :)
01 června 2015
MAKOVÁ FOCACCIA SE STEAKEM, CHŘESTEM A OŘECHOVOU MAJONÉZOU
Další recept ve kterém jsem využila hned dva Bohemia oleje. Makový a ořechový. A nesmí chybět zelený chřest, který nosím každou sobotu z trhu. Musíme si ho užít, dokud je :)
31 května 2015
30 května 2015
HUMMUS
Hummus je jednoduchá kaše z cizrny, sezamové pasty tahini, olivového oleje, česneku a citronové šťávy. Příprava je úplně jednoduchá a chuť výborná, takže doporučuji co nejdříve vyzkoušet :) Já jsem hummus poprvé ochutnala v Jordánsku, kde ho doplňovali spoustou chilli a děláme to tak i doma. Hummus můžete udělat buď z předem namočené a pak uvařené cizrny nebo i z konzervované cizrny - v tom případě je hotový za pár minut.
27 května 2015
JAHODOVO - REBARBOROVÝ KOLÁČ
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGDV1UFG4apVWLyO6qgT8ukUm4_cZYWSamWYAwcH6-1y22qfeGAIyo3zIoGDqUy71MvQKsUGp0SHqBKblPhn2MAdnJb7rU5dzgIqFU6WZzSQsGo7Li47j70JcSAbV3UHUZsyDHB2bC5n4/s1600/heart_19201_sm+pidi.gif)
Nejoblíbenější koláč tady na blogu je Apple pie. Ale protože je to takový spíš podzimní nebo zimní koláč, musím přidat i jarní variantu :) Těsto je stejné, ale místo jablečné náplně je náplň z jahod a rebarbory.
19 května 2015
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)