![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifh1Fi0yctMWp-uHbXlQxT8smV0I-oxWi86d4nMlZqlm6QfJj8Cqigw_syUeZJK1-Vsu8kr4SkLt1kl1omJhYTTGlkc-7tLtmowV8GYzYsBNlzdnV-uANXfNLkOb5bYcwMYu0Hvu2DgUkK/s640/20190812_212043.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9bsBISqt3P7FD7YuwpR3sz0itw3eyL4NbGCDPJf5Ma7-kPUwStYni_i88Epi5HhDnQ7ZvdTBoALK19dc_6yjQ82zeDDL1ncc-4tRtDV1xFfSsCKyPSAvrqgMkMUP_7lnlwsD2nF-1msLD/s1600/heart_19201_sm+pidi.gif)
Nejlepší domácí nanuky jsem letos vylepšila o borůvky. Na chuť mi připomínají mojí oblíbenou borůvkovou Haagen dazs.
Ingredience:
6 nanuků + zbytek v malé krabičce
160 g zahuštěného slazeného mléka Salko
100 g zahuštěného neslazeného mléka
1 lžíce vanilkového extraktu
200 g smetany ke šlehání
100 g lesních borůvek
Postup:
- Do mísy vlijte slazené i neslazené mléko, přidejte extrakt a dobře promíchejte.
- Rozmixujte borůvky a přidejte k Salku.
- Ušlehejte šlehačku a promíchejte s mléčnou směsí (já jsem párkrát směs projela metličkou mixéru na pomalé otáčky, aby se všechno pěkně promíchalo).
- Hotovou směs nalijte do formiček na nanuky, pokud něco zbude, nalijte do plastové krabičky a dejte mrazit na minimálně 12 hodin do mrazáku.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijJ4CY0Az6fzx5lXafrH3b6Taz1TZMWle-ly3hfdd9ICVnF0bLzJgubu94AwuA1l7yTf9xUNzPNyRjiLIk5ppxkXSMatnrgERkv4zvBcUpISoWJessbmP7o2Lu6qQn97DD9lECEuqTYVUa/s640/20190812_211812.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPR_bgiE2nvQZEhyJLuLyK9Vbeg7qFOFaQGLOFkPpRwBANDZ877nsWwdAOqZIXBkETP6IE8PvW2A9ICFIOe0JbWJfJrOiF0QZHTlBpMUPTfTL3XmhFMnvyMhFekNJ0n_hXPS0mEx5y_zjI/s640/20190812_211948.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGUiJ8b4aXlqvK8czuBlne8xlaEM9Hnx9_M2q4_2CFpj6FB7bf_h99GbSour3OI1jaSrLaxvKO7-4FuQ0KaJ5X5_nJ11VTBY3_DC09RJXo2CkuJW4RTMixjYXsDnao_ud8LINJ_7dNdYca/s640/20190812_211755.jpg)
Žádné komentáře :
Okomentovat