tag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post7873344284431668847..comments2024-03-07T22:04:33.617+01:00Comments on Bistro32: JABLEČNÉ BOCHÁNKYPavlína ❤ Bistro32.czhttp://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-34409122673934328702024-02-07T17:56:39.814+01:002024-02-07T17:56:39.814+01:00Dobrý den, na sušeném je vždycky napsáno na kolik ...Dobrý den, na sušeném je vždycky napsáno na kolik mouky je. Občas je pytlík na kilo, ale někdy jen na 500 g mouky. Tak bych to tak nějak odhadla podle toho. Já to dělám stejně, když není doma čerstvé, dávám sušené :)Pavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-21968417333042739622024-01-28T19:38:29.263+01:002024-01-28T19:38:29.263+01:00Dobrý den, doma mám jen čerstvé droždí, můžu použí...Dobrý den, doma mám jen čerstvé droždí, můžu použít to místo sušeného? Asi klasicky půlku kostky, nebo spíše méně, nemáte zkušenost? Děkuji 🙂Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-46094601314573658512023-08-29T21:43:10.004+02:002023-08-29T21:43:10.004+02:00:-) děkuju:-) děkujuPavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-76766866456420806522023-08-25T15:17:52.913+02:002023-08-25T15:17:52.913+02:00Teda! Ten Rau je ale závistivec! Takže recept máte...Teda! Ten Rau je ale závistivec! Takže recept máte úplně jiný, ale vymyslel ho on? Takhle to tady napíše? Asi se nudí 😅 Pavli, moc ráda podle blogu peču ❤️ Krásný den🍀Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-43001511572794356302022-10-16T20:07:00.150+02:002022-10-16T20:07:00.150+02:00Nedělám :-) Pozdravit neumí a jen tak něco vykřikn...Nedělám :-) Pozdravit neumí a jen tak něco vykřikne a už nereaguje :-DPavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-63649088194693392942022-10-12T16:01:17.210+02:002022-10-12T16:01:17.210+02:00Pavli, nic si z toho nedělejte. Pani Rau taky znám...Pavli, nic si z toho nedělejte. Pani Rau taky znám z diskuzí o pečení a často kritizuje. Přesně jak píše někdo nahoře, jediná odpověď na vše je slabý kvas, asi jsme ve stejné skupině na fb. Nedalo mi to a musím zde napsat, že z naprosto totožného těsta, akorát s větším množstvím cukru pekla moje babička už před sedmdesáti lety, recept mám v sešitku. Paní Rau rozhodně není vynálezcem jogurtového těsta! Hezký den, JanaJananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-83166454631875993972022-10-11T16:28:47.948+02:002022-10-11T16:28:47.948+02:00Jako, že jogurtové těsto přímo vymyslela? Nevím, n...Jako, že jogurtové těsto přímo vymyslela? Nevím, neznám ji, ale snad mi v tom případě neprojede vánoční cukroví :-D To je taky všechno podobné :)Pavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-8453563988671929862022-10-11T16:22:33.474+02:002022-10-11T16:22:33.474+02:00Paní Rau asi závidí fotky? Ještě jsem nezažila aby...Paní Rau asi závidí fotky? Ještě jsem nezažila aby si někdo dělal nároky na kynuté těsto jako jeho vynálezce :-D Jinak paní "znám" ze skupiny o pečení, paní chytrá, vše je slabý kvas a jinak neporadíAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-6513901624533115322022-10-11T15:02:08.461+02:002022-10-11T15:02:08.461+02:00Moc tomu nerozumím. Někde jste viděla recept, kter...Moc tomu nerozumím. Někde jste viděla recept, který je trochu jiný, ale vám připadá stejný, je to tak? Tohle je upravený recept na smažené jablečné měchurky z holešovické pekárny. Na jogurtovém těstě mi opravdu nepřijde nic světoborného a to těsto má vždycky hodně podobné složení. Je to jako bych se rozčilovala, že někdo peče buchty podle receptu mojí babičky :-D Jinak věta, že vedu úspěšný web mě fakt pobavila. Je to jen osobní foodblog. Pavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-21662772079960672172022-10-11T09:57:10.265+02:002022-10-11T09:57:10.265+02:00Vzít cizí recept, vyměnit kysanou smetanu za jogur...Vzít cizí recept, vyměnit kysanou smetanu za jogurt, zvednout množství jablek a on je nový recept na světě? Hm.. to se to pak vede úspěšný web, že?Michaela Rau, Dobrou chuťhttps://www.blogger.com/profile/02818191481160594047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-84807656644403595402021-10-04T21:52:55.253+02:002021-10-04T21:52:55.253+02:00Děkuju ♡♡♡Děkuju ♡♡♡Pavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-5429437134285874412021-10-03T19:25:53.331+02:002021-10-03T19:25:53.331+02:00Ty jsou! Nádhera :) Ty jsou! Nádhera :) Kristinahttps://www.blogger.com/profile/10820181744086772672noreply@blogger.com