tag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post2142261051567406296..comments2024-03-07T22:04:33.617+01:00Comments on Bistro32: JABLEČNÉ ŘEZYPavlína ❤ Bistro32.czhttp://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-27329248058090156822017-05-19T21:11:40.368+02:002017-05-19T21:11:40.368+02:00Citrónovou kůru taky občas přidám;-). Bez vajíček ...Citrónovou kůru taky občas přidám;-). Bez vajíček jsem to ještě nezkoušela. Navíc horší na cholesterol je určitě to máslo než vajíčko;-) Tenhle koláč má prostě spoustu vylepšení a všechny jsou super :))Pavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-53914151940809795642017-05-19T17:36:21.908+02:002017-05-19T17:36:21.908+02:00Dokonce to můžeme udělat úplně bez vejce, tedy pok...Dokonce to můžeme udělat úplně bez vejce, tedy pokud je omezujeme třeba kvůli cholesterolu. A úplně nejlepší tyhle řezy jsou druhý den, těsto krásně zvláční a pudingová jablka ztuhnou. A většinou do náplně strouhnu citron.kůru, ta taky dodá švih.Dagmarhttps://www.blogger.com/profile/01285841218303790835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-42506451792544446112017-05-19T16:02:24.291+02:002017-05-19T16:02:24.291+02:00Používam puding - zlatý klas (vraj u Vás ho nedost...Používam puding - zlatý klas (vraj u Vás ho nedostať) do jabĺk keď ich varím ako plnku alebo do tvarohových a iných náplní...takto do surových ma to zatiaľ nenapadlo. Máriahttps://www.blogger.com/profile/03289753955970218086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-31103169871863024062017-05-19T15:56:24.123+02:002017-05-19T15:56:24.123+02:00Ten puding to zahustí a navíc i dodá dobrou chuť ...Ten puding to zahustí a navíc i dodá dobrou chuť (aspoň já mám sladkosti s pudingem ráda) :-) P.Pavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-42981930758838358772017-05-19T15:56:14.856+02:002017-05-19T15:56:14.856+02:00Ten puding to zahustí a navíc i dodá dobrou chuť ...Ten puding to zahustí a navíc i dodá dobrou chuť (aspoň já mám sladkosti s pudingem ráda) :-) P.Pavlína ❤ Bistro32.czhttps://www.blogger.com/profile/08764852990713570782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8221510016411611782.post-46844134430934999592017-05-19T14:13:09.201+02:002017-05-19T14:13:09.201+02:00Super nápad s tým pudingom, stále sa je čo učiť. J...Super nápad s tým pudingom, stále sa je čo učiť. Ja používam jemnú strúhanku alebo podrvené piškóty...teraz vymením. Robila som dnes jablkovú štrúdlu lebo zvíťazilo lístkové cesto v chladničke nad mojou lenivosťou ☺. Máriahttps://www.blogger.com/profile/03289753955970218086noreply@blogger.com